Links og andet nyttigt

Gaitline sko.

Kvaliltetssko, HVORFOR så gaitline sko? Over hele verden opleves en stigning i antallet af personer med diabetes. I Danmark har ca. 290.000 diagnosen diabetes, og det antal er fordoblet i løbet af de sidste 10 år.

Diabetikere lider ofte af diabetisk neuropati som følge af forskellige metaboliske og neurovaskulære faktorer. Én form for neuropati betegnes perifer neuropati og medfører manglende smertefornemmelse eller følelse i tæer, fødder, ben og arme som følge af skade på de distale nerver og nedsat blodgennemstrømning. Dette forekommer typisk på følelsesløse områder af fødder og ben, som f.eks. metatarsofalangealleddende og hælområdet, og som som følge heraf bemærkes tryk eller skader ikke, hvilket efterfølgende kan give adgang til bakterier og infektion.

Det er derfor yderst vigtigt at korrekt fodtøj benyttes ! Skoene er udviklet til mænd og kvinder med fodproblemer og fås i mange størrelser og i flere forskellige vidder hvilket sikrer optimal pasform til lige netop din fod. Her i klinikken føres de fantastiske Gaitline sko som en fast del af vores sortiment, – men har vi ikke en sko i lige netop din størrelse og vidde får vi skoen leveret til klinikken i løbet af ganske få dage.


www.altomfoden.dk

www.gigtforeningen.dk

www.phits.be/en
Vi rådgiver, laver ganganalyse, designer og leverer disse europæisk fremstillede 3-D phits indlæg.
Denne side forklarer alt om disse indlæg

www.solesupports.com
Vi rådgiver, tilpasser, laver3-D aftryk og leverer disse amerikanske 3-D fremstillede indlæg.
Denne side forklarer alt om disse indlæg

www.diabetes.dk
Henviser til diabetesforeningen i Danmark, hvor der oplyses om diabetes og dens følgesygdomme samt gives information om fodterapi.

www.lasf.dk
Landsforeningen af Statsautoriserede Fodterapeuter, som jeg også selv er medlem af.

www.netdoktor.dk
Giver information om mange sygdomme og hvordan de behandles.

www.altomfoden.dk
Giver rigtigt ,mage gode oplysninger om foden, fodens problemer og pasning

www.sygeforsikring.dk
Sygesikringen danmarks hjemmeside, der fortæller om tilskudsmuligheder for medlemmer.