Historien om Frifod

Jeg hedder Britt Yndal, og er Statsautoriseret fodterapeut, uddannet fra Fodterapeutskolen i København i 1986.
Frifod er hjemmeside for min egen klink i Lynge, som jeg åbnede i foråret 2005.

Jeg har fået min erfaring gennem en meget aktiv karriere over snart 20 år, hvor jeg dels har kørt hjemmebehandlinger i Allerød, dels været forpagter på privatklinikker og dels været forpagter af klinikker på forskellige plejehjem i Københavnsområdet, senest på Lærkebo i Bystævneparken i Brønshøj.

Samtidig med mit arbejde har jeg løbende deltaget i kurser for at forbedre mine behandlingsmetoder.
Jeg har altid syntes at det var interessant at fremstille indlæg, og jeg råder nu over et fuldt udstyret værksted til fremstilling af alle typer indlæg.

Jeg er meget omhyggelig, giver mig god tid med behandlingerne, og sætter hygiejne meget højt.
Hver enkelt patient får først et behageligt blødgørende fodbad og behandles altid med et nyt sæt sterile instrumenter, ligesom jeg altid anvender nye handsker ved hver behandling.
Jeg er også medlem af SAFE, der hvert kvartal tester, at min autoklave lever op til hospitalsstandard.

Min klinik er lys, ren og indbydende.
Behandlerstolene indstilles fuldt elektrisk, hvilket er en stor behagelighed både for mig og mine patienter. Mine andre maskiner og instrumenter er de absolut bedste på markedet. Min professionelle indstilling og store erfaring sammen med mit imødekommende og behagelige væsen sikrer, at behandlingen hos mig er en af de bedste, du kan få i Danmark.

Privat bor jeg i Allerød, er gift med Jørgen, har søn, svigerdatter og fem sunde og raske børnebørn.
Mine fritidsinteresser er cykling, motionsture og eksotiske rejsemål.